Matematik

Please hjælp med matematik ☹️

14. november 2018 af Fatima2904 - Niveau: C-niveau

Håber nogen kan forklare hvordan jeg kan regne det ud. Forstår det simpelthen ikke:(

Tak på forhånd- 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2018 af peter lind


Svar #2
14. november 2018 af Fatima2904

??? Jeg ved ingen gang hvilken formel jeg skal bruge


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. november 2018 af peter lind

Vinkel C er markeret som værende 90º og samtidig spørges der om den ?

B = 90º-A

Brug  c= b*cos(A)

Brug pytagoras eller csin(A) = a


Svar #4
14. november 2018 af Fatima2904

jeg kan ikke bruge pytagoras, da jeg ikke ved hvad lille a er.


Svar #5
14. november 2018 af Fatima2904

Tror jeg har fundet ud af det, tak for hjælpen:-)


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. november 2018 af mathon

Begynd med:
                            \small {v_A}'\textup{sfodpunkt kaldes D.}

                            \small \left | CD \right |=\sqrt{3.2^2+4.6^2-2\cdot 3.2\cdot 4.6\cdot \cos(66.6\degree)}


Svar #7
14. november 2018 af Fatima2904

giver det 1,3026 ? Men hvad kan jeg så bruge det til?


Brugbart svar (0)

Svar #8
15. november 2018 af mathon

Nej
        det giver:  
                              \small \left | CD \right |=4.44


Brugbart svar (0)

Svar #9
15. november 2018 af mathon

                          \small C=\cos^{-1}\left ( \frac{4.6^2+4.4^2-3.2^2}{2\cdot4.6\cdot 4.4 } \right )      


Skriv et svar til: Please hjælp med matematik ☹️

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.