Matematik

Ligning

18. november 2018 af MAYA15 - Niveau: C-niveau

Hej.

Er der nogle som ved, hvordan jeg løser denne ligning?

f(x) = 2(x + 1) = 7 + x 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2018 af StoreNord

Gang 2-tallet ind i parentesen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2018 af AMelev

2(x + 1) = 7 +x
1. Gang 2 ind i parentesen
2. Træk x og 2 fra på begge sider


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. november 2018 af ringstedLC

#0: Opstillingen er forkert:

\begin{align*} f(x)&=2(x+1)\Leftrightarrow f(x)\neq7+x \end{align*}

Hvis du skal beregne skæringspunktet af graferne for f og g, skrives:

\begin{align*} f(x)&=g(x)\Downarrow \\ 2(x+1)&=7+x \end{align*}


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.