Fysik

Opvarmning af vand

19. november 2018 af LarsSD (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal opvarme en mængde vand (X) fra 20 til 60 grader.

I opgaven angives det at tage 112 sek og jeg har et energiforbrug på 1,5 Kw.

Det angives at der ikke er noget varmetab

Hvormeget vand varmer jeg op?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2018 af janhaa

P = E/t =>

1500= E / (112/3600)

E =46,7 J

C = Q/(m*delta T) = 4,18 = 46,7/(m*40)

m = 0,28


Skriv et svar til: Opvarmning af vand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.