Matematik

Bestem differentialkvotienter

21. november 2018 af Danielkm (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Jeg har fået funktionen: f(x)=x^3+5x

Men jeg ved ikke hvordan jeg skal bestemme det med: f´(x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2018 af janhaa

f ' (x) = 3x2 + 5


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2018 af mathon

     \small f{\, }'(x)=3\cdot x^{3-1}+5\cdot x^{1-1}=3\cdot x^2+5\cdot x^0=3x^2+5\cdot 1=3x^2+5


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. november 2018 af AMelev

Se din formelsamling s. 23 og 24.


Skriv et svar til: Bestem differentialkvotienter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.