Fysik

Beregne arbejdet, w. Hjælp

21. november 2018 af sansas - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg skal beregne arbejdet her, w. Spørgsmålet samt facit er vedhæftet: 

https://imgur.com/a/ql2HRy7  

Hvorfor er det de ganger overfladespændingen med 100 cm2 og trækker de 1cm2 fra? Og derefter ganger de med 10-4 m2/cm2?


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. november 2018 af Sveppalyf (Slettet)

ΔA er tilvæksten i arealet. Når arealet vokser fra 1 cm2 til 100 cm2 er tilvæksten 

ΔA = Aslut - Astart = 100 cm2 - 1 cm2 = 99 cm2

Så ganger de faktoren 10-4 m2/cm2 på for at regne enheden om fra cm2 til m2.


Skriv et svar til: Beregne arbejdet, w. Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.