Matematik

hjææælp! Hvad koster x og y når y koster det dobbelte af x?

21. november 2018 af random1i - Niveau: B-niveau

Har virkelig brug for hjælp! (opgave 2 vedhæftet!!)

Vedhæftet fil: Skærmbillede (6).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2018 af StoreNord

x = pris pr lakridspibe
y = pris pr skumfidus

7x+21y=42.56              og når      x = 2y

Så er    7*2y + 21y = 42.56
altså     14y + 21y = 42.56
altså     35 y = 42.56                  fortsæt selv         


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. november 2018 af StoreNord

Bemærk:  Din overskrift passer ikke med min måde at løse opgaven. Men min er rigtig.


Skriv et svar til: hjææælp! Hvad koster x og y når y koster det dobbelte af x?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.