Matematik

Bestem sandsynligheden for...

24. november 2018 af Karoline444 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har brug for hjælp til nedenstående opgave!

En spiller køber 10 lodder i skrabespillet(vedhæftet)
BESTEM SANDSYNLIGHEDEN FOR:

a) han får mindst én gevinst.
b) han får mindst én gevinst på 80 kr.
c) han får mindst én gevinst, der mindst er 80 kr.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2018 af peter lind

a)summen af de angivne sansynligheder er p. Brug en binomiadordeling med n=10 og sansynligheden p

b) brug en binomialfordeling med n=10 og sandsynlighed 0,004

c) summen af de 4sidste er sandsynligheden p1 brug en binomialfordeling med n=10 og sandsynligheden p1


Svar #3
25. november 2018 af Karoline444 (Slettet)

Hvordan gør man det Peter Lind?


Svar #4
26. november 2018 af Karoline444 (Slettet)

...


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. november 2018 af peter lind

a)p=0,09 + 0,07 + ... +0,000008  binomialfordelingen findes på dit CAS værktøj


Skriv et svar til: Bestem sandsynligheden for...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.