Matematik

Eksponentiel funktion eller potensfunktion?

27. november 2018 af tommy1337 - Niveau: B-niveau

Hej SP, jeg mangler lidt hjælp til opgave c)

Jeg er i tvivl om hvordan jeg udregner c), altså om jeg skal regne det ud som en eksponentiel funktion eller potensfunktion og i så fald hvordan?

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2018 af mathon

Potensfunktion


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. november 2018 af mathon

c)
          \small 1+r_y=(1+r_x)^a

          \small 1+r_y=1.40^a

          \small p_y=(1.40^a-1)\cdot 10^2


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. november 2018 af mathon

b)
          \small x=\left ( \frac{y}{b} \right )^{\frac{1}{a}}
  


Skriv et svar til: Eksponentiel funktion eller potensfunktion?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.