Matematik

Alt hjælp og alle hjemmesider er velkommen

30. november 2018 af KageSpiseren - Niveau: 9. klasse

Hvordan regner man et stigningstal ud? 

Og areal af ABC i et kordinatsystem?

Og hvordan man regner \frac{4}{3} \cdot 3 \cdot 2^3.?

Nogen der har et par hjemmesider jeg kan bruge til de her opgaver og til terminsprøver når der kommer problemløsning? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2018 af StoreNord

Stigningstal er grafens hældning:   delta y divideret med delta x.

Enhver af trekantens sider kan vælges som grundlinje. Højden er det tredje hjørnepunkts afstand til grundlinjen.

\frac{4}{3} \cdot 3 \cdot 2^3     beregnes som 4 divideret med 3  ganget med 3  ganget med 2*2*2.


Svar #2
30. november 2018 af KageSpiseren

Kan du hjælpe mig med at finde længden af DE?

Vedhæftet fil:oevesaet2_16_500px.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. november 2018 af StoreNord

De to trekanter er ensvinklede.


Svar #4
30. november 2018 af KageSpiseren

Det betyder at jeg skal dividere med 3 fordi forholdet i højden i den lille og i den store er 3 og det betyder at at 6/3 = 2 så længden af DE er 2.


Svar #5
30. november 2018 af KageSpiseren

Hvilke to løsninger har ligningen x2 = 121?


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. november 2018 af ringstedLC

Tag kvadratroden på begge sider


Svar #7
01. december 2018 af KageSpiseren

11 og -11 ikke sandt?


Svar #8
01. december 2018 af KageSpiseren

8a-10b+8a? Jeg fik det til 16a-10b?

-8(-5a + 2)? Jeg fik det til 40a -16?

Nogen der kan lære mig hvordan man reducerer?


Brugbart svar (0)

Svar #9
01. december 2018 af ringstedLC

#7: Test: 112 = ? og (-11)2 = ?


Brugbart svar (0)

Svar #10
01. december 2018 af ringstedLC

#8: Først og fremmest: Nu er oppe på fire opgaver i samme tråd, så det begynder at blive lidt rodet.

1. regel i matematikopgaver er orden!

Dernæst, - du har reduceret korrekt, så du skal bare fortsætte sådan.


Svar #11
01. december 2018 af KageSpiseren

Beregn renteudgiften af en gæld på 5000 kr., når renten er:

4,3 % p.a. =       kr.

5 % p.a.=           kr. 


Brugbart svar (0)

Svar #12
01. december 2018 af ringstedLC

#10

#8: Først og fremmest: Nu er oppe på fire opgaver i samme tråd, så det begynder at blive lidt rodet.

1. regel i matematikopgaver er orden!

Dernæst, - du har reduceret korrekt, så du skal bare fortsætte sådan.

... og nu er det så blevet tl fem. Opret en NY TRÅD!


Svar #13
01. december 2018 af KageSpiseren

Der kom lærer feedback igen.

Den der røde tråd er jeg ikke så god fod på med.

Men yes forstået og tak


Svar #14
01. december 2018 af KageSpiseren

Ny tråd her

Løs uligheden

c – 18 < 15

c<?


Brugbart svar (0)

Svar #15
02. december 2018 af StoreNord

Læg 18 til på begge sider.


Svar #16
02. december 2018 af KageSpiseren

33?


Skriv et svar til: Alt hjælp og alle hjemmesider er velkommen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.