Matematik

Forklaring på at løse denne ligning ?

02. december 2018 af Heino72 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej.

Da jeg har svært ved at gennemskue hvordan man løser sådanne ligninger, håber jeg på lidt hjælp/forklaring :-)

Lignigen hedder: 7+4x= -5 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2018 af Sveppalyf (Slettet)

7 + 4x = -5

Træk 7 fra på begge sider

4x = -12

Dividér med 4 på begge sider

x = -3


Svar #2
02. december 2018 af Heino72 (Slettet)

1000 tak :-)


Skriv et svar til: Forklaring på at løse denne ligning ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.