Fysik

HJÆLP, find ligevægtstemperaturen

03. december 2018 af random1i - Niveau: B-niveau

se filen


Svar #1
03. december 2018 af random1i

.

Vedhæftet fil:Skærmbillede (10).png

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. december 2018 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #3
03. december 2018 af mathon

Ligning:
                    \small \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! m_{mesing}\cdot c_{mesing}\cdot (100\degree-T_b)=m_{aluminium}\cdot c_{mesing}\cdot (T_b-12.5\degree)+m_{vand}\cdot c_{vand}\cdot (T_b-12.5\degree)


Brugbart svar (1)

Svar #4
03. december 2018 af mathon

korrektion:

        \small \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! m_{mesing}\cdot c_{mesing}\cdot (100\degree-T_b)=m_{aluminium}\cdot c_{aluminium}\cdot (T_b-12.5\degree)+m_{vand}\cdot c_{vand}\cdot (T_b-12.5\degree)


Skriv et svar til: HJÆLP, find ligevægtstemperaturen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.