Matematik

MATEMATIK HJÆLP (GIV SVAR)

08. december 2018 af vvinks - Niveau: 7. klasse

Pernille får besøg af sine veninder og vil gerne byde på hjemmebagte boller. I en opskrift til 4 personer skal hun bruge: 250 gram mel, 20 gram sukker, 4 dl. mælk, 2 æg, 50 gram margarine Hun vil bage til 6 personer. Hvor store mængder af de forskellige dele skal Pernille bruge?  


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2018 af mikkel981

( 250 / 4 ) * 6 = ?

( 20 / 4 ) * 6 = ?

( 4 / 4 ) * 6 = ?

( 50 / 4 ) * 6 = ?

ret mig gerne hvis jeg tager fejl


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. december 2018 af Pirgos (Slettet)

#1

( 250 / 4 ) * 6 = ?

( 20 / 4 ) * 6 = ?

( 4 / 4 ) * 6 = ?

( 50 / 4 ) * 6 = ?

ret mig gerne hvis jeg tager fejl


              Hej du mangler 3 æg


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. december 2018 af Sveppalyf (Slettet)

6/4 = 1,5

Der er 1,5 gange så mange personer som opskriften er beregnet til. Gang derfor alle mængderne med 1,5.


Brugbart svar (1)

Svar #4
08. december 2018 af Woaw123

Mel: 375 gram

Sukker: 30 gram

Mælk: 6 dl.

æg: 3

Margarine: 75 g

Tryk på Brugbart svar, hvis min hjælp kunne bruges.


Skriv et svar til: MATEMATIK HJÆLP (GIV SVAR)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.