Matematik

hvordan tegner jeg grafen i maple

09. december 2018 af hjælperengitte - Niveau: B-niveau

hvordan kan jeg tegne denne graf maple

Vedhæftet fil: maple graf.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2018 af Swagmeister96

Start med at definere funktionen:

m(t):=\frac{240}{1+7\cdot e^{-0.079\cdot t}}

Benyt plot værktøjet, og definer dine grænser således:

plot(m(t),t=0..150)

Så burde du få din graf inden for de rigtige grænser på x-aksen :-)


Svar #2
09. december 2018 af hjælperengitte

hej og tusind tak for hurtigt svar
tror dog jeg gør noget forkert

Vedhæftet fil:maple graf 2.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. december 2018 af Swagmeister96

Det var så lidt!

Har svært ved lige at se hvad du har gjort forkert, vedhæftet er hvad jeg har gjort

RETTELSE: tror måske du har skrevet Euler ind forkert, der er det ikke nok bare at trykke 'e' på dit tastatur, du skal finde den ovre til venstre.

Vedhæftet fil:plot.PNG

Skriv et svar til: hvordan tegner jeg grafen i maple

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.