Matematik

Løsning af differentialligningen: dv/dt=-u*dm/dt*1/m, ved hjælp af separation af variable

12. december 2018 af Famequi (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa
I forbindelse med min SRP, har jeg problemer med at løse differentialligningen: dv/dt= -u*(dm/dt)*(1/m) ved hjælp af separation af de variable. Hvor m=m(t), v=v(t) og u er konstant

Jeg kan ikke se hvordan: dy/dx=g(y)*f(x) passer ned over den

Måske der var en klogeåge derude, som kunne hjælpe med lidt inputs? :)
Vh


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2018 af peter lind

Det kommer jo an på m(t). Kan den skrives som en funktion af v og t ?


Skriv et svar til: Løsning af differentialligningen: dv/dt=-u*dm/dt*1/m, ved hjælp af separation af variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.