Fysik

er det korrekt!

14. december 2018 af Nanna34 - Niveau: C-niveau

er det  korrekt????

 og kan I hjælpe mig med b " Gør herunder rede for relevante antagelser"


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2018 af mathon

                                \small T_{\frac{1}{2}}\left ( _{\, \, 53}^{134}\textrm{I} \right )=52.5 \; minut


Svar #2
14. december 2018 af Nanna34

#1

                                \small T_{\frac{1}{2}}\left ( _{\, \, 53}^{134}\textrm{I} \right )=52.5 \; minut

men er det ikke T1/2 for 131 I ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. december 2018 af Sveppalyf (Slettet)

Du er kommet til at skrive 134I i nederste linje.

T½(131I) = 8,0 døgn

så du har gjort det rigtigt.


Brugbart svar (1)

Svar #4
14. december 2018 af mathon

#2
         Du har ret!

                                \small \small T_{\frac{1}{2}}\left ( _{\, \, 53}^{131}\textrm{I} \right )=8.040 \; d\o gn


Svar #5
14. december 2018 af Nanna34

#4

#2
         Du har ret!

                                \small \small T_{\frac{1}{2}}\left ( _{\, \, 53}^{131}\textrm{I} \right )=8.040 \; d\o gn

tak for hjælpen!


Brugbart svar (1)

Svar #6
14. december 2018 af Sveppalyf (Slettet)

Jeg får det nu til 88 døgn. (Den første decimal er 7, så jeg runder op.)


Brugbart svar (1)

Svar #7
14. december 2018 af Eksperimentalfysikeren

Et hurtigt overslag:

10 = 20000*½n

½n = 1/2000

2n = 2000

n = 11, så der skal bruges 11 halveringstider, altså 88 døgn.


Skriv et svar til: er det korrekt!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.