Matematik

Matematik

15. december 2018 af kgsklo - Niveau: Universitet/Videregående
Hej alle
Kan nogen hjælpe mig med opgave 4? Jeg har prøvet at læse lidt op i bogen, men har stadig ikke kunne løse opgaven..
Tak på forhånd :)
Vedhæftet fil: IMG_4645.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2018 af oppenede

For alle B:
\\t(\mu)(B)=\mu(t^{-1}(B))=\int_{t^{-1}(B)} f dm_2 \\\text{ }\hspace{3.55cm}=\int_B f\circ t\sqrt{\det(A^TA)}dm_2 \\\text{ }\hspace{3.55cm}=\int_B g(x^T\textbf{\emph{I}}x)\sqrt{\det(\textbf{\emph{I}})}dm_2 \\\text{ }\hspace{3.55cm}=\int_B g(x^Tx)dm_2=\int_B f dm_2=\mu(B)


Svar #2
15. december 2018 af kgsklo

Tusinde tak :-)

Svar #3
15. december 2018 af kgsklo

Kan du hjælpe mig med det seneste oplæg? :-)
Er i tvivl om et argument

Svar #4
16. december 2018 af kgsklo

Kan nogen forklare de forskellige steps? Forstår ikke rigtig hvordan han får 2., 3. og 4. Lighedstegn

Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.