Matematik

Hjælp til matematik aflevering

16. december 2018 af Mille9032 - Niveau: B-niveau

Opgave lyder: Beregn funktionsværdierne f(8)

ps. I kan se opgave i vedhæfte fil. 

Tak på forhånd

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2018 af Sveppalyf (Slettet)

Når x er 8, skal du bruge den nederste funktionsforskrift.

f(8) = 1/4 *82 - 5/2 *8 + 29/4  <=>

f(8) = 16 - 20 + 29/4  <=>

f(8) = -4 + 29/4  <=>

f(8) = -16/4 + 29/4  <=>

f(8) = 13/4


Svar #2
16. december 2018 af Mille9032

Mange tak


Skriv et svar til: Hjælp til matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.