Matematik

Brøker

18. december 2018 af Danmark2018 - Niveau: B-niveau

x/3 - x+1/4 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. december 2018 af mathon

                \small \left ( \frac{1}{3}-1 \right )x+\frac{1}{4}=-\frac{2}{3}x+\frac{1}{4}


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. december 2018 af AMelev

#0 Hvad går opgaven ud på?


Svar #3
19. december 2018 af Danmark2018

Brøk opgaver, men jeg kan ikke få et billede ind så du kan se det ordentligt.

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. december 2018 af AMelev

Jamen, hvad er det meningen, du skal gøre med brøkerne?
Skal du bare reducere eller samle til én brøk (sætte på fælles brøkstreg?


Svar #5
19. december 2018 af Danmark2018

Jeg skal udregne dem


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. december 2018 af mathon

eller
                \small \frac{4x}{12}-\frac{12x}{12}+\frac{3}{12}=\frac{4x-12x+3}{12}=\frac{-8x+3}{12}

                


Skriv et svar til: Brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.