Matematik

lyder det rigtigt?

21. december 2018 af Nanna34 - Niveau: B-niveau

is it right ? man må bruge hjælpmidler


Svar #1
21. december 2018 af Nanna34

#0

is it right ? man må bruge hjælpmidler


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. december 2018 af Sveppalyf (Slettet)

Stamfunktionen til f(x) = √(1-x2) er 

F(x) = ½Arcsin(x) + ½x√(1-x2) + k

Er der så givet noget med at F(1) = 0?

F(1) = 0  <=>

½Arcsin(1) + 0 + k = 0  <=>

k = -½Arcsin(1)  <=>

k = -½*π/2  <=>

k = -π/4


Svar #3
21. december 2018 af Nanna34

#2

Stamfunktionen til f(x) = √(1-x2) er 

F(x) = ½Arcsin(x) + ½x√(1-x2) + k

Er der så givet noget med at F(1) = 0?

F(1) = 0  <=>

½Arcsin(1) + 0 + k = 0  <=>

k = -½Arcsin(1)  <=>

k = -½*π/2  <=>

k = -π/4

tak 


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. december 2018 af AMelev

TI-Nspire oversætter automatiak arcsin til sin-1, så TI er enig med #2, men husk, du skal angive, hvad du laver i de enkelte trin. En række TI-kommandoer er slet ikke nok.


Skriv et svar til: lyder det rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.