Matematik

please hjælp mig hurtigt, former og ligninger

04. januar 2019 af susannepil (Slettet) - Niveau: 8. klasse

de varibale og konstante værdier som bogstaverne der står i denne formel?

f =tx20x (1+0,1xD)

næste spørgesmål

brug formlen, hvor meget luft man på 10 min hvis trykket er 3 bar, og bagefter 3,5 bar?

hjælp hvis man kan bruge det til at regne ud:

dykkerformel: t=1+0,1x D, T er trykket målt i bar D er dybden målt i meter og F=tx20xT

det ville være rigtig sødt at hjælpe mig da jeg er i tvivl og skal aflevere den snart, please hjælp mig og tak på forhånd


Skriv et svar til: please hjælp mig hurtigt, former og ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.