Matematik

Bestem differentialkvotienten

10. januar 2019 af malouniels (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan løse dem her?

Bestem differentialkvotienten f'(x0) for følende funktioner

a) f1(x) = -110x + 1345

b) f2(x) = 51

c) f3(x) = 4x- x + 2

d) f4(x) = 1/7x - 10

e) f5(x) = 15 - 3x

f) f6(x) = 10x - x2

g) f7(x) = 66+ 1/4x2 + 20x

h) f8(x) = 0


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. januar 2019 af StoreNord

Tag dig selv sammen og kom med nogle forslag. Ellers kommer du aldrig nogen vegne.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. januar 2019 af OliverHviid

Ja, som StoreNord siger: Studieportalen er ikke et sted, hvor folk blot laver dine lektier. Det er hjælp til selvhjælp; hvis du ikke engang gider at komme med nogle forsøg selv, hvorfor skulle vi så hjælpe dig??


Skriv et svar til: Bestem differentialkvotienten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.