Matematik

Finde en side af en trekant

15. januar 2019 af Anonnymemig123 - Niveau: C-niveau

Hej, ville bare lige vide om det er mulig at opstille: (122,7/sin(90)) × sin(50)

Jeg spørger kun pga. det der sin(90) der, da man ikke plejer at regne med de 90 grader.


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. januar 2019 af peter lind

Det er et korrekt udtryk og man kan godt få det af sinusrelationerne. Du kan også bruge reglerne for en retvinklet trekant


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. januar 2019 af ringstedLC

\begin{align*} \sin(90^{\circ})=1\Downarrow \\ \frac{122.7\cdot \sin(50^{\circ})}{\sin(90^{\circ})} &= 122.7\cdot \sin(50^{\circ}) \end{align*}


Skriv et svar til: Finde en side af en trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.