Matematik

omvendt propotionalitet

16. januar 2019 af janiw (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej er der nogen der kan hjælpe med at læse denne opgave?

Vedhæftet fil: 123-123.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. januar 2019 af mathon

                             \small \small p(V)=\frac{7923}{V}


Svar #3
16. januar 2019 af janiw (Slettet)

hvad får du det til?


Brugbart svar (1)

Svar #4
16. januar 2019 af mathon

...udtrykt i matematisk notation:

                             \small \small \small f(x)=\frac{7923}{x}\qquad x>0
hvor
                             \small \textup{x er volumen og f(x) er trykket.}


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. januar 2019 af mathon

Er x og omvendt proportionale,
gælder:
                             \small \small y\cdot x=k

                             \small y=\frac{k}{x}\qquad x\neq0

                             \small f(x)=\frac{k}{x}\qquad x\neq0


Skriv et svar til: omvendt propotionalitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.