Matematik

Beskriv to linjer, som er parallelle med y= 5x -4

16. januar 2019 af maks2003 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej er der nogle hurtige nogle der lige kan hjælpe mig tak på forhånd

Y=x*0,25


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. januar 2019 af SuneChr

Alle linjer
y = 5x + b     b er et vilkårligt reelt tal
er parallelle med
y = 5x - 4
fordi hældningskoefficienten 5 er den samme.


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. januar 2019 af Anders521

Hvad med at tegne linjen for y = 5x - 4, og derefter tegn en anden der er parallel til denne. Hvad har de tilfælles? 


Skriv et svar til: Beskriv to linjer, som er parallelle med y= 5x -4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.