Matematik

er der nogle som kan give en overordnet forklaringen af hvordan denne og lign. opgaver løses?

19. januar 2019 af Line19010 - Niveau: Universitet/Videregående

fil er vedlagt


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2019 af janhaa

f_x'=\frac{-\sin(x^2+y)2x}{y^2+1}\\ \\ f_x'(1,1)=-\sin(2)\\ \\ 1)


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. januar 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. januar 2019 af mathon

             \small \frac{\partial f}{\partial x}=\frac{-\sin\left (x^2+y \right )\cdot 2x\cdot (y^2+1)- \cos(x^2+y)\cdot 0}{(y^2+1)^2}=\frac{-\sin\left (x^2+y \right )\cdot 2x}{y^2+1}

             \small \frac{\partial f(1,1)}{\partial x}=\frac{-\sin\left (1^2+1 \right )\cdot 2\cdot 1}{1^2+1}=\frac{-\sin(2)\cdot 2}{2}=-\sin(2)


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. januar 2019 af mathon

anvendt er:
                       \frac{\partial \tfrac{f(x,y)}{g(x,y)}}{\partial x}=\frac{f_x(x,y)\cdot g(x,y)-f(x,y)\cdot g_x(x,y)}{g^2(x,y)}


Skriv et svar til: er der nogle som kan give en overordnet forklaringen af hvordan denne og lign. opgaver løses?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.