Matematik

massefylde

22. januar 2019 af madsg02 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hej folkens jeg har fået denne opgave:

En mursten har et rumfang på 1200 cm3.

Massefylden er 4 g/cm3 (gram per kubikcentimeter). 

hvor meget vejer den så?


Svar #1
22. januar 2019 af madsg02 (Slettet)

gerne med formel


Svar #3
22. januar 2019 af madsg02 (Slettet)

tak, men jeg skal jo finde ud af hvor meget den vejer


Brugbart svar (1)

Svar #4
22. januar 2019 af mathon

Sammenhæng:


                           \small \begin{array}{lcl} \end{array}\small \begin{array}{lclclcl} \small \textup{masse}&=&\textup{rumfang}\cdot \textup{massefylde}\\\\ m&=&R\cdot\textup{ mf}\\\\ m&=&\left (1200\; cm^3 \right )\cdot\left ( 4\; \tfrac{g }{cm^3} \right )&=&4800\; g&=&4.8\; kg \end{array}                          


Skriv et svar til: massefylde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.