Fysik

Hvor stor en ladningmængde?

25. januar 2019 af TingtokTea - Niveau: B-niveau

Jeg skal bruge hjælp til b. Jeg ved at det er coulomb som jeg skal finde, og fik at vide af min fysiklærer at det var 83. Men min beregning giver 12.000...

Vedhæftet fil: fysiktingting.JPG

Brugbart svar (1)

Svar #1
25. januar 2019 af Sveppalyf (Slettet)

U = ΔE/ΔQ  <=>

ΔQ = ΔE/U

ΔQ = 1000 J / 12 V = 83 C


Svar #2
25. januar 2019 af TingtokTea

Ej hvor er jeg dog en spade. Taaak!


Skriv et svar til: Hvor stor en ladningmængde?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.