Matematik

Bestem f'(x)

25. januar 2019 af Ksejdjdjdk (Slettet) - Niveau: B-niveau

Funktionen f er givet ved f(x)=x^3*sin(x)
Bestem f'(x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2019 af peter lind

Brug relen for differentiation af et produkt (g(x)*h(x))' = g'(x)*h(x)+g(x)*h'(x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2019 af AMelev

f er et produkt

Væn dig til at bruge den officielle formelsamling, som du må bruge til eksamen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor.
Side 19 (92) samt s. 20 (100) & (104)


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. januar 2019 af mathon

eller noteret:
                          \small h(x)=f(x)\cdot g(x)

                          \small h{\, }'(x)=f{\, }'(x)\cdot g(x)+f(x)\cdot g{\, }'(x)

                                   \small \begin{array}{llllll} \end{array}\small \begin{array}{llllll} \small f(x)=x^3&&&& f{\, }'(x)=3x^2\\\\ \small g(x)=\sin(x)&&&& g{\, }'(x)=\cos(x) \end{array}


Skriv et svar til: Bestem f'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.