Matematik

En differentiabel funktion f opfylder følgende: f(-1)=3 og f(2)=-4

25. januar 2019 af Ksejdjdjdk (Slettet) - Niveau: B-niveau

En differentiabel funktion f opfylder følgende: f(-1)=3  og f(2)=-4

Skitser grafen for f

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2019 af SuneChr

Der er mange differentiable funktioner, hvis graf går gennem (- 1 , 3) og (2 , - 4)
Den mest simple er den lineære funktion gennem de to punkter.
Du skulle vel ikke, i overskriften, have skrevet  f '(- 1) = 3  og  f '(2) = - 4    ?
Det ville måske give lidt mening, da du skriver, det er en differentiabel funktion.
 


Skriv et svar til: En differentiabel funktion f opfylder følgende: f(-1)=3 og f(2)=-4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.