Fysik

Er det spændingsfald?

27. januar 2019 af TingtokTea - Niveau: B-niveau

Er det U = E/Q som jeg skal anvende??

Vedhæftet fil: fysiktingting.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar 2019 af peter lind

Nej. Du skal i denne opgave anvende Ohms lov og at effekten er spænding*strømstyke


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. januar 2019 af ringstedLC

Nej. Det er:

\begin{align*} a.\;\;& \\ &P = U\cdot I \\ & I = \;?\;A \\ b.\;\;& \\ &U = I\cdot R \\ &R =\;?\;\Omega \\ c.\;\;& \\ &Regn\;med\;2\;m.\;Der\;er\;ikke\;stelledninger\;paa\;en\;cykel. \\ &R_{ledn} = \;?\;\Omega \\ d.\;\;& \\ &P_{dyn.} = P_{p\ae re}+P_{ledn} \\ &P_{dyn.} = 6+U_{ledn}\cdot I \\ &P_{dyn.} =6+I\cdot R_{ledn}\cdot I=6+I^2\cdot R_{ledn} \\ &i\;\%:\frac{P_{p\ae re}}{P_{dyn}}\cdot 100=\;?\;\% \end{align*}


Skriv et svar til: Er det spændingsfald?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.