Matematik

Eksponentielle funktioner og sammenhænge

31. januar 2019 af honbon (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!

Lige nu sidder jeg med en blandet aflevering, som omhandler ligninger og parenteser, samt eksponentielle funktioner, og jeg er helt på bar bund, jeg kunne virkelig godt bruge en hjælpende hånd fra en venlig sjæl..

Et mere overordnede spørgsmål er, hvad gør man hvis en udvikling er negativ, kan man så godt bare sige f(x)= 15000*1.05^-x

fordi at der er 15000 og de mister 5 procent i ugen???

Vedhæftet fil: 1c Mat afl. 3.docx

Svar #1
31. januar 2019 af honbon (Slettet)

det her er det rigtige dokument, det andet var en andens afl. som vedkommende er begyndt på, her på min pc..

Vedhæftet fil:Afl 3.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar 2019 af mathon

                       \small f(x)=15000\cdot (1-0.05)^x=15000\cdot 0.95^x


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2019 af ringstedLC


Skriv et svar til: Eksponentielle funktioner og sammenhænge

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.