Matematik

Rektangel

02. februar 2019 af Stjerneskud2016 - Niveau: B-niveau

Hej!

Kan jeg får en hint til hvordan man løser den her opgave

Mange tak på forhånd!

Vedhæftet fil: rektangel.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2019 af mathon

                      \small A(x)=\left ( 4-x \right )\cdot f(x)=\left ( 4-x \right )\cdot \sqrt{x}

                      \small \small A{\, }'(x)=\left (-1\right )\cdot \sqrt{x}+\left ( 4-x \right )\frac{1}{2\sqrt{x}}=-\sqrt{x}+\frac{4-x}{2\sqrt{x}}=\frac{-2x+4-x}{2\sqrt{x}}=\frac{4-3x}{2\sqrt{x}}


Svar #3
02. februar 2019 af Stjerneskud2016

Tak!

hvilken formel bruger du?

mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. februar 2019 af mathon

Maksimalt areal
kræver bl.a.
                      \small \small \small A{\, }'(x)=\frac{4-3x}{2\sqrt{x}}=0
dvs
                      \small \small \small 4-3x=0

                      \small \small \small \tfrac{4}{3}-x=0

                      \small \small \small x= \tfrac{4}{3}


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. februar 2019 af mathon


              \small A_{rekt}=\textup{l\ae ngde}\cdot \textup{bredde}

                            


Skriv et svar til: Rektangel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.