Matematik

ubestemt integration

05. februar 2019 af unicorn66 - Niveau: A-niveau

nogen der kan hjælpe med de her opgaver med substitution..

intgr4xsin(x^4 + 4)dx

og den her

intgr 2x (kvrodx^2+3) dx


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2019 af janhaa

I=\int 2x \sqrt{x^2+3}\,dx\\ \\ u=x^2+3\\ du=2x\,dx\\ \\ I=\int \sqrt{u}\,du\\ I=\frac{2u^{3/2}}{3}+c\\ I=\frac{2(x^2+3)^{3/2}}{3}+c


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2019 af mathon

Hvis begge opgaver skal løses med substitution,
skal
              \small \small \int 4x\cdot \sin(x^4+4)\mathrn{d}x\qquad\textup{vel korrigeres til }\qquad\int 4x ^{3}\cdot \sin(x^4+4)\mathrn{d}x


Skriv et svar til: ubestemt integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.