Matematik

DL og liter

12. februar 2019 af maria2468 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

44dl= ______liter


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2019 af OliverHviid

Nu har du snart oprettet et par forskellige korte spørgsmål, og i ingen af dem viser du nogen form for engagement; kom nu lige med et par forsøg først... Studieportalen er IKKE ment som et sted, hvor du blot får facit til dine lektier - det er hjælp til selvhjælp. 


Svar #2
12. februar 2019 af maria2468 (Slettet)

Hvor gamel er du

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. februar 2019 af OliverHviid

?? Hvorfor er det dog overhovedet relevant?


Svar #4
12. februar 2019 af maria2468 (Slettet)

PS det er ikke lektier jeg mat i fritiden for jeg vil gerne blive bedre til det og jeg kommer op med nogle spørgsmål som jeg ikke kan finde ud af og så forklare min far eller mor dem for mig men min far er ikke hjemme lige nu og min mor er i København så jeg spøger jer om det OKEY tak og hvis du ikke har lyst til at forklare mig det eller svare mig i mine spørgersmål så ladvære mange tak forsæt en god aften:)

Svar #5
12. februar 2019 af maria2468 (Slettet)

Laver mat i fritiden undskyld glemte et ord

Brugbart svar (1)

Svar #6
12. februar 2019 af OliverHviid

OK, men hvorfra skulle vi vide det? Mht. opgaven: der går 10 dl på 1 liter, så fx er 0,5 liter=5 dl, så hvor mange liter tror du, 44 dl er?


Brugbart svar (0)

Svar #7
12. februar 2019 af oppenede

Prøv at google:     44 dl to l 


Brugbart svar (0)

Svar #8
13. februar 2019 af mathon

                                     \small \begin{array}{rclcl} 1 \; dl&=&1\cdot (0.1\; l)\\ 2\; dl&=&2\cdot( 0.1\; l)\\ 3\; dl&=&3\cdot( 0.1\; l)\\ ...\\ 44\; dl&=&44\cdot( 0.1\; l)&=&4.4\; l \end{array}         


Skriv et svar til: DL og liter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.