Matematik

Funktion

14. februar 2019 af umpalumpa18 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har fået en funktion - som jeg skal bestemme tallet b. Jeg mindes at have set noget ligende, men kan ikke huske det. Håber nogen vil hjælpe?

f(x)= \frac{b}{x} - x^{2}

Grafen går igennem P(2,1)

Bestem tallet b


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. februar 2019 af ringstedLC

\begin{align*} f(2)=1 &= \frac{b}{2}-2^2 \\ b &=\;? \end{align*}


Svar #2
14. februar 2019 af umpalumpa18 (Slettet)

Men hvad giver b så?


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. februar 2019 af OliverHviid

Som ringstedLC skrev: 1=(b/2)-4. Isolér b.


Brugbart svar (1)

Svar #4
14. februar 2019 af janhaa

#2

Men hvad giver b så?

regn ut!!!!!!!!!!!!!1


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.