Matematik

Reducer udtrykket

17. februar 2019 af MariaJK (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

Er der en som kan hjælpe? hvilken kvadratsætning skal jeg bruge? 

(x + y)^2 + (x - y)(x + y)


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. februar 2019 af mathon

                      \small \begin{array}{llrll} \textup{1. led}&(x+y)^2&=&x^2+2xy+y^2\\ \textup{2. led}&(x-y)(x+y)&=&x^2-y^2\\ \textup{sum}&&=&2x^2+2xy \end{array}


Svar #3
17. februar 2019 af MariaJK (Slettet)

Hvad menes der med sum?


Brugbart svar (1)

Svar #4
17. februar 2019 af mathon

sum er resultatet af en addition.


Skriv et svar til: Reducer udtrykket

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.