Matematik

9

21. februar 2019 af A2360 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hjælp hurtigt tak??

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2019 af Moderatoren

Hvad har du problemer med?


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. februar 2019 af mathon

                       \small \textup{gennemsnitsfart}=\frac{\textup{afstand}}{\textup{tid}}

                       \small \textup{tid}=\frac{\textup{afstand}}{\textup{gennemsnitsfart}}


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. februar 2019 af Sveppalyf (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. februar 2019 af janhaa

#0 Hjælp hurtigt tak??

s=\bar{v} t


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. februar 2019 af mathon

                       \small \small \textup{gennemsnitsfart}=\frac{\textup{48 km}}{\textup{4 timer}}

                       \small \textup{tid}=\frac{\textup{48 km}}{\textup{8 km/time}}


Skriv et svar til: 9

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.