Matematik

HJLÆP TIL MATEMATIK

21. februar 2019 af andrea02 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa 

Jeg har brug for hjælp til denne ligning 

 (x + 1)(?? − 1)(x2 + 1) = 0

Tak på forhånd!! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2019 af oppenede

#0
Hejsa 

Jeg har brug for hjælp til denne ligning 

 (x + 1)(?? − 1)(x2 + 1) = 0

Tak på forhånd!! 

Hvis det skal gælde for alle x, så må ?? = 1.

Hvis du skal isolere x, så start med at benytte nulreglen.


Skriv et svar til: HJLÆP TIL MATEMATIK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.