Matematik

funktion forklaring

26. februar 2019 af desire123 - Niveau: A-niveau

Hej jeg forstår simpelthen ikke hvordan jeg skal fortolke funktionen, for den er skreven på den her måde, er ikke vant til at få funktioner på den her måde, er der nogen der kan hjælpe?

(funktionen er i billedet) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2019 af mathon

Funktionen er en stykvis kontinuert funktion.

                     \small f(x)=x-1=5

                     \small x=6

...
                     \small 0.5x^2-2x+3=5\qquad 0\leq x\leq 4

                     \small x=4.83\qquad\textup{som m\aa \ forkastes.}                     

          


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2019 af janhaa

a)

piecewise function

b)

x - 1 = 5

x = 6


Skriv et svar til: funktion forklaring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.