Matematik

Hjælp til geometri

27. februar 2019 af CrazyMeXx (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe mig med denne opgave? Forstår den ikke

Opgave:  \angleF = 90 grader og f = 17


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. februar 2019 af peter lind

Kom dog med hele opgaven


Svar #2
27. februar 2019 af CrazyMeXx (Slettet)

.


Svar #3
27. februar 2019 af CrazyMeXx (Slettet)

Hov, beklager havde overset selve spørgsmålet: 

a) Bestem de resterende vinkler og sidelængder


Svar #4
27. februar 2019 af CrazyMeXx (Slettet)

#0

Nogen der kan hjælpe mig med denne opgave? Forstår den ikke

Opgave:  \angleF = 90 grader og f = 17

a) Bestem de resterende vinkler og sidelængder


Skriv et svar til: Hjælp til geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.