Matematik

3 opgaver. Tak på forhånd

03. marts 2019 af Elninoo - Niveau: C-niveau

Hej folkens har et spørgsmål omkring 3 opgaver om hvordan jeg løser dem. Håber i kan hjælpe takker! 


Svar #1
03. marts 2019 af Elninoo

Her er den anden opgave


Svar #2
03. marts 2019 af Elninoo

Her er den tredje! Takker på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. marts 2019 af OliverHviid

Kom lige med dine egne bud... hvor går det galt? Hvad er det helt præcist, du ikke forstår?


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. marts 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. marts 2019 af mathon

a)
        \small Dm(f)=x\geq -5

        \small f(3)=\sqrt{2\cdot 3+10}=\sqrt{16}=4

b)
        \small Dm(f)=\mathbb{R}\backslash\{-3\}

        \small f(3)=\tfrac{12}{3+3}=2


Svar #6
03. marts 2019 af Elninoo

#4 eksempelvis til billed 2,  forstår ikke helt præcis hvordan jeg skal finde værdi mængen og definitionsmængden. 


Brugbart svar (0)

Svar #7
03. marts 2019 af ringstedLC

#6:

Hvis det her er billed 2, har du Dm(f)  i betingelsen for f. Indsæt intervalgrænserne i f og du har Vm(f).


Skriv et svar til: 3 opgaver. Tak på forhånd

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.