Matematik

Find størrelser

06. marts 2019 af Kathrine9087 - Niveau: 10. klasse
Hej
Jeg har en opgave som jeg ikke helt kan løse
Opgaven lyder
“ find de manglende størrelser i følgende cylindre
V= 88 cm3 og g= 30 cm 2

Find den manglende størrelse i følgende kegler

V= 8 cm3 og g= 6 cm 2

Håber der er nogle der kan hjælpe!

Brugbart svar (1)

Svar #1
06. marts 2019 af mathon

                \small h_{cyl}\cdot \left ( 30\; cm^2 \right )=88\; cm^3

                \small h=\frac{88\; cm^3}{30\; cm^2}

...

                \small \tfrac{1}{3}\cdot h_{kegle}\cdot \left(6\; cm^2 \right )=8\; cm^3

                \small h_{kegle}=\frac{3\cdot \left (8\; cm^3 \right )}{6\; cm^2}


Svar #2
06. marts 2019 af Kathrine9087

Tak for hjælpen!

Skriv et svar til: Find størrelser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.