Matematik

Bestem differentialkvotient

07. marts 2019 af jlj95 - Niveau: B-niveau

Er der en der lige vil hjælpe mig kort:

Jeg skal bestemme f'(x)

udfra x^{3}\cdot sin(x)

Jeg bruger produktreglen:

3x^2\cdot sin(x)+x^3\cdot cos(x) 

Jeg kan ikke rigtigt finde ud af om det er meningen jeg skal reducere yderligere? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. marts 2019 af PeterValberg

Nej, det er der ingen grund til...
 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
07. marts 2019 af jlj95

Tak :)


Skriv et svar til: Bestem differentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.