Matematik

Standardafvigelse på Excel, hvilken funktion?

07. marts 2019 af famp (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 
Jeg vil gerne beregne standard afvigelsen på Excel, men det går galt.
For jeg ved ikke om det skal beregnes for de forskellige rum(lodret) eller frekvenser(vandret). Se billedet

og det andet spørgsmål med funktionen på Excel, når man forsøger at lave Standard afvigelse, der findes  6 funktioner og jeg ved ikke hvad for en det skal være?

=STDAFV.P
=STDAFV.S
=STDAFVPV
=STDAFVV
=STDAFV

hjælp en i nød

Vedhæftet fil: Dok1.doc

Svar #1
07. marts 2019 af famp (Slettet)

 
Vedhæftet fil:eft.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #2
07. marts 2019 af StoreNord

Jeg ville nøjes med den simple; nederst.


Svar #3
07. marts 2019 af famp (Slettet)

#2
Jeg ville nøjes med den simple; nederst.

Tusind tak for svar, kan du hjælpe med spørgsmål et?

Brugbart svar (1)

Svar #4
07. marts 2019 af StoreNord

Du skal nok gøre det vandret; een frekvens ad gangen.


Skriv et svar til: Standardafvigelse på Excel, hvilken funktion?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.