Matematik

ekspotentiel vækst

09. marts 2019 af TinaS1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

i den vedhæftet fil er der de opgaver, jeg har brug for hjælp til. tak for hjælp, på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2019 af peter lind

Lav en eksonentiel regression på de data. Brug et CAS værktøj til det


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. marts 2019 af AMelev


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. marts 2019 af AMelev

x = Antal år efter 1993 og y = Motorcykelværdi/1000 kr.

Hvis du skal besvare spørgsmålene i rækkefølge, kan du
1) lave et plot af (x,log(y)) og se, at det nogenlunde følger en ret linje
2) lave eksponentiel regression på (x,y)
Du kan også tage 1) og 2) under ét og lave eksponentiel regression på (x,y) og vha. residualplot plædere for rimeligheden af den eksponentielle afhængighed.

3) Den relative tilvækst i motorcykelværdi er a - 1.

4) 2003 svarer til x = 10

5) Løs ligningen f(x) = 15

Se evt. vedhæftede.

Vedhæftet fil:Billede.jpg

Skriv et svar til: ekspotentiel vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.