Matematik

Lineær sammenhæng, hjælpppp

13. marts 2019 af TGGYM - Niveau: B-niveau

Hvordan sætter man det her ind på geogebra? Billede af opgave vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2019 af mathon

a)

               \small \Delta y=a\cdot \Delta x

               \small a=\frac{\Delta y}{ \Delta x}

               \small a=\frac{1.4}{5}=0.28
dvs
               \small \Delta y=0.28\cdot \Delta x


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. marts 2019 af mathon

b)
              \small \small \frac{\Delta y}{ \Delta x}=0.28

              \small \frac{ \Delta x}{\Delta y}=\frac{1}{0.28}

              \small \Delta x=\frac{ \Delta y}{0.28}

              \small \Delta x=\frac{4.0}{0.28}=14.3\textup{ (\aa r)}


Skriv et svar til: Lineær sammenhæng, hjælpppp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.