Fysik

Hårtørren - Hjælp til fysik

19. marts 2019 af Skun - Niveau: A-niveau

Hej SP.

Jeg har brug for hjælp til noget fysik, som jeg ikke kan finde ud af. Det handler omkring opgave b, c og d. I opgave a har jeg fået I_effektiv = 6,848 A og I_maks til 9,685.

Jeg har lavet opgave b, men jeg er i tvivl om jeg har lavet den rigtigt. Jeg får den til 56,888 ohm. Jeg har gjort sådan:

I_1 = U/R_1 = 230V/82 Ohm = 2,805 A

I_2 = I_samlet - I_1 = 6,848 A - 2,805 A = 4,034 A

R_2 = U/I_2 = 230V/4,034A = 56,888 Ohm

Er dette rigtigt? Derudover ville det være perfekt, hvis der var en som ville hjælpe mig med opgave C og D :-)


Svar #1
19. marts 2019 af Skun

Hey, er der en som kan hjælpe mig?

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. marts 2019 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. marts 2019 af ringstedLC

a) OK.

b) OK, får dog 56.887 Ω

c) 

\begin{align*} L &= \frac{R\cdot (0.25\cdot \pi\cdot d^2)}{\rho } \\ \end{align*}


Skriv et svar til: Hårtørren - Hjælp til fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.