Kemi

uorgansik kemi

25. marts 2019 af Line19010 - Niveau: Universitet/Videregående

nogle der kan hjælpe?

jeg vedhæfter spørgsmålet som en fil 


Svar #1
25. marts 2019 af Line19010

og med dem her? :)


Svar #2
25. marts 2019 af Line19010

and this one :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. marts 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. marts 2019 af janhaa

oppg 4

pH=pK_a -\log(20/25)


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. marts 2019 af mathon

4a)

         \small \small n(N_2H_5^+)=\left ( 0.200 \; L\right )\cdot (0.100\; \tfrac{mol}{L})=0.020\; \; mol

         \small n(N_2H_4)=\left ( 0.300 \; L\right )\cdot (0.150\; \tfrac{mol}{L})-\left (0.02\; mol \right )=0.025\; mol

          \small pH=pK_s+\log\left ( \frac{n_b}{n_s} \right )=
                     \small 14-6.1+\log\left ( \frac{0.025}{0.020} \right )=8.0


Skriv et svar til: uorgansik kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.