Fysik

hjælp til aflevering omkring parallelle og serie forbindelser

28. marts 2019 af IDKtbh (Slettet) - Niveau: B-niveau

så jeg har den men jeg ved ikke om jeg skal beregne den som 2 serie forbindelser eller 2 parallelle forbindelser

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2019 af PeterValberg

Du skal beregne det som en serieforbindelse af to parallelforbindelser

R_{total}=\left(\frac{1}{\frac{1}{R_1}+\frac{1}{R_2}} \right )+\left(\frac{1}{\frac{1}{R_3}+\frac{1}{R_4}} \right )

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. marts 2019 af mathon

og dermed
                      \small \small R_{total}=\frac{R_1\cdot R_2}{R_1+ R_2}+\frac{R_3\cdot R_4}{R_3+ R_4}


Skriv et svar til: hjælp til aflevering omkring parallelle og serie forbindelser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.