Matematik

Hjælp til opgave med ligninger. Hjælp kong Mathon

01. april 2019 af TGGYM - Niveau: B-niveau

Hey guys, jeg har brug for lidt hjælp til en opgave med ligninger, tak på forhånd. (billede er vedhæftet)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. april 2019 af mathon

a)
          \small a_m=\frac{1}{5}

          


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. april 2019 af peter lind

a )hældningskoefficiente til m er den reciporrokke til koeficienter tix med modsat fortegn

b) se formel 65 p side 13 i din formelsanling

c) Læs ligningssættet for de 2 ligninger


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. april 2019 af mathon

b)

         \small -22=\tfrac{1}{5}\cdot 10+b

         \small -22=2+b

         \small b=-24

         \small m\textup{:}\quad y=\tfrac{1}{5}x-24


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. april 2019 af mathon

c)
            
\small -5x+2=y=\tfrac{1}{5}x-24\quad _{osv}


Skriv et svar til: Hjælp til opgave med ligninger. Hjælp kong Mathon

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.